Prosjekter for salg

Vi skaper livsglede

Fakta Bolig AS utvikler boligprosjekter på egne tomter og er derfor alltid interessert i å komme i kontakt med grunneiere. Selskapet har for tiden ca. 100 boenheter under utvikling fordelt på fem prosjekter i Sør-Rogaland. Du vil bli begeistret over måten du blir tatt imot – og at vi lytter for å ta hensyn til dine ønsker. Du vil glede deg over vår iver etter å gjøre akkurat ditt prosjekt til noe helt spesielt. Vi skal sørge for at du opplever samarbeidet med oss som helt uproblematisk – og at leveransen følger tidsavtalen. Vi setter nemlig et ufravikelig krav til oss selv og våre underleverandører: Perfeksjonisme. Bare da kan vi overføre vår arbeidsglede til din livsglede.

Kontakt oss:

Kristjan Eymundsson

Daglig leder Fakta Bygg

Tlf: 51 53 02 55
Mob: 928 11 340
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Referanseprosjekt

Tomter søkes

Nybygg skal være en berikelse i området!

Systemhus

Systemhus, som en av landets største boligleverandører, garanterer deg kvalitet i alle ledd. I over 40 år har kjeden samarbeidet med solide leverandører av førsteklasses produkter, og det er opparbeidet et stort nettverk av dyktige forhandlere rundt om i landet.

Samfunnsansvar

Vi i Fakta Bolig og Fakta Bygg er opptatt av samfunn, miljø og mennesker, og vi vet utmerket godt at uten støtte fra næringslivet har både idretts- og kulturlivet trange kår. Også for organisasjoner og lag som driver med rene sosiale støttetiltak er det nødvendig med sponsorpenger for å få tilværelsen og økonomien til å gå rundt.


Faktabygg

Etableringsår: 2003
Omsetning 2015: kr 25 000 000
Styreformann: John Heitmann
Daglig leder: Kristjan Eymundsson